MICHAEL JACKSON ALIVE L.O.V.E ROMANIA

It is currently 28. May 2020, 17:13

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] Go to page  Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
 Post subject: Re: Acte privind investigatiile oficiale
Unread postPosted: 13. Jan 2010, 01:54 
Offline
THIS IS IT
THIS IS IT
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 1097
Location: Bucuresti
Gender: Male
:D silvi stiai ca nu voi rezista sa nu intru/scriu si aici ;) pai videoul asta e prea bine facut bravoooo ! eu spun asa daca la mandate de perchezitie sunt inadvertente (ele pot fi si 5 eliberate la date dif. stiti ca se reaiau uneori perchezitiile spunand ca nu s-a analizat tot) atunci niste av. buni studiaza si caliatea hartiei celor 2 sau 5 pana acolo se merge sa arate ca sunt acte false.

Restul e si mai tare cum ar fi invitatia aia la Regina ... si atentie apare la Memorila nu ? Royal Variety .. de ce ? sau eu nu mai inteleg la ora asta? In sfr. ca tu pui un video asa eu dau stop acolo si de acolo ajung pe google si caut cu totul altceva adica fata de filmul asta si sa intelegeti am ajuns de la acel Royal Variety la Lady Gaga dar asta chiar nu pot sa postez aici. Silvi fiindca nu avem topic Lady Gaga separat, desi eu spun ca TREBUIE e chiar ciudat cu asta, atunci am sa postez la Hoax si vezi ce decizie iei.

Dar sa continui cu asta apoi copii cam nu le nimereste numele, apoi ca TMZ e peste tot ca aia Grace sunt varza !!! daca asta se va proba impotriva DR. Murray adica si elem. din ea DR. e liber de acum sa stea acasa :lol:

Dar aici e clule ul mare ca din toate numele lui e corect. Ce intelegem din asta iar zic avem pe MJ dar nimic din ce inconjoara "cazul" nu sta bine ci se clatina, atunci cum zic avocatii nu avem caz. MJ a "murit" fiindca asa era regia, insa caz solid pe astea toate externe lui nu exista. :P. Pi vine av. lui Murray si ia foile astea si incepe arunca cu ele pe jos spunand : incorect, incorect, fals, fals etc.... si sedinta se suspenda in 10 min. Desigur sunt si alte probe ce au gasit acasa div. dar daca aici in acte nu e nimic clar pai nu stiu ce adus de acasa ar putea demonstra?

Cand va tipa av, ce e asta ? ca 2 zile in urma 22 iunie dar de fapt sunt 3 zile si de fapt mai tarziu apare acolo 23 iunie. O sa spuna astea sunt date imp. docm. continand greseli si inconsistente eu plec din sala de tot nu ma revin si plec la masa :lol:

Serios eu nu pot crede ca astea mai exista pe undeva! Nici ca ii da Murray medic. din 2 in 2 ore nu poate demnostra si nici cantitatile, nu imi amintesc sa fi spus ca au gasit in org. MJ cant. astea e doar decl. medicului pe care acum el o va retracta, spunand ca era stressat atunci si sub presiunea media si eveniment.

Daca nu iese asa sa imi spuneti voi !! daca se mai ajunge acolo ca poate asta dispare, Murray

_________________
"Let us dream of tomorrow where we can truly love from the soul, and know love is the ultimate truth at the heart of all creation.."Why, why… tell’em that is human nature,I like livin’ this way,I like lovin’ this way"


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] Go to page  Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
© phpBB phpBB3 free Forum by UserBoard.org | All Rights Reserved.
» Contact & Abuse Support-Forum Gooof Webdesign free forum Dein Forumo Forum web tracker