MICHAEL JACKSON ALIVE L.O.V.E ROMANIA

It is currently 15. Aug 2020, 14:40

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 55 posts ] Go to page  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
AuthorMessage
 Post subject: Contract AEG , Allgood , Sony si Michael
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:34 
Offline
THIS IS IT
THIS IS IT
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 1097
Location: Bucuresti
Gender: Male
Acum revin la ceva f. imp. CONTRACTUL intre MJ si AEG pentru concerte Londra si am nevoie de AJUTOR de la voi sa gasiti imagine cu semnatura lui ADEVARATA !!! ati avut niste albume sau alte imagini cu acea semnatura si sper sa fie mai mare vizibila.

Deci ce e cu acest Contract l-am luat la "puricat" si avem mari probleme parerea mea e o cacialma adica

1. nu apare nicaieri data la care a fost intocmit precum si data la care s-a semnat. Exista contracte unde nu se trece data semnarii jos la semnaturi dar se specifica o fraza asa : A fost semnat de parti in X exemplare la data sus mentionata initial, adica la data care trebuie trecuta in prima fraza de inceput contract. Asta e f. grav ca nu exista nicio data mentionata.

2. Apoi tot in acea fraza am sa o postez aici apar ca Parti in contract AEG Live, Concerts West LLC (Promotor) si Michael Jackson Company LLC (Artistco) si Michael Jackson (Artist) prin urmare avem 4 parti in contract nu 2, sau 3.
Din aceasta fraza se inelege ca AEG Live si Concerts West LLC sunt Promotorul (AMBII). Acestia, Concerts West m-am informat sunt Asociati ai AEG Live, dar daca ii treci asa separat in contract, nu mentionezi ca sunt asociatii tai, spui pe parcursul contractului ca EI ofera servicii lui MJ nu poti la sfr. contractului sa semnezi doar tu AEG, TREBUIA sa fie si semnatura lor a astora Concerts West LLC.
Sau tu AEG spuneai tot in contract ca ii reprezenti si pe ei si ai drept se semnatura si ptr. ei.

3. Este cel mai fals contract pe care l-am vazut vreodata si mi-au trecut multe contracte prin mana de aceea va rog sa ma credeti ca stiu ce vb.
Apoi tot jos la semnaturi vedem ca la Michael Jackson Company e trecut asa Name : Michael Jackson, stim ca e firma lui OK, dar de ce e trecut numele lui si semnatura in schimb nu e a lui. Trebuia trecut Manager firma Michael Jackson Company - X-ulescu si ala semna, sau daca e MJ unic adminstrator si manager al companiei atunci semna el OK dar sa fie semnatura lui NU CE E ACOLO.

4. Apoi ma uit la el, MJ unde semneaza el si vad filmul pe youtube cu Thome Thome unde se prezinta ca in 5 mai 2009, MJ ii trimite o scrisoare prin care il concediaza - ATENTIE 5 mai !!!, si se vede jos pe adresa asta si semnatura lui MJ pai nu seamana cu cea de aici din contract .... deci care e semnatura lui REALA ??? de fapt.

5. De asemenea mi s-a parut ciudat ca in acest contract Michael Jackson Company se angajeaza sa asigure ca MJ e sanatos apt de concerte etc.... pai daca e firma lui si condusa de el ca asa si e cum sa asiguri tu Michael Jackson Company astea pentru Michael Jackson Artist e un non -sens, putea atunci sa spuna direct MJ (Artist) sa asigure el insusi sa garanteze ca nu se imbolnaveste, ca e apt etc.. ptr. concerte. Ce aiureala e si asta ? in mod normal trebuia o alta firma, eventual medic care sa se angajeze ca are grija de MJ etc........

6. La sfr. iar de contract se arata ca au primit o copie urmatorii :

1. Thome Thome

2. Dennis J.Hawk, Esq. – avocat LA - asta e av. dar nu stim pe cine a
reprezentat fiindca nu am inf. despre el, decat ca e av. in LA

3 Promotor AEG Live, LLC

4. Luce Forward Hamilton and Scripps LLP
Luce, Forward, Hamilton & Scripps LLP (a.k.a. "Luce Forward"), founded in 1873, is a prominent law firm headquartered in San Diego, California
- 2009 — Partner Kathy A. Jorrie represents concert promoter AEG Live in connection with Michael Jackson comeback tour and film before singer's untimely death. astia au reprezentat AEG in legatura cu MJ ATENTIE MARE !!! pentru turneu DAR SI FILM INAINTE DE MOARTEA LUI MJ.
Din toate asta e cea mai buna E DOVADA DA ??? ca era vb. si de FILM :smile: de fapt numai de FILM fiindca si daca a fost vb. la inceput de concerte CEVA a schimbat planul TOTAL.

5. Tot in contract scrie ca concertele vor incepe in jurul lui 26 IULIE, nu 13 iulie, VOR FI 31 NU 50 si va dura pana in sept. pai daca e contract DEFINITIV ca asa scrie ce e cu 13 iulie si cu 50 concerte pana in 2010???

CE POT CREDE EU ATENTIE !!, nu stim data la care s-a facut acest contr. sa presupunem ca inainte de Conf. Presa O2 si vanzarea biletelor deci s-a mers pe 31 concerte, daca s-a vazut pe net cererea mare a publicului au venit cu ideea de 50 concerte. BUN, UNDE E AL 2-LEA CONTRACT REFACUT PTR. 50 CONCERTE, FIINDCA TREBUIE ALT CONTR. CLAR SE SCHIMBA TOT !!! INCLUSIV PLATA LUI MJ PTR. ACESTEA, inclusiv obligatiile Promotorului etc... DACA NU EXISTA CA VAD CA NU E ALTUL DECAT ASTA ce inseamna ??? MJ A ZIS NU !!! nu vrea 50, bun atunci a ramas VARIANTA 2 IDEALA FILMUL !!!! si "moartea" lui ca sa nu aiba nimeni reprosuri nici AEG nici MJ NIMENI CA DE CE NU SUSTINE MAI MULTE CONCERTE ? Era singura solutie care impaca pe toata lumea ........ castigul chiar mai mare decat la concerte cu filmul si vanzarile de muzica etc... cred ca e si asta o explicatie

Ref. cei cei ce au primit copii de la contract intreb :

De ce Concerts West de ce nu a primit o copie ?

Daca au fost atatia av. o firma CEA MAI BUNA IN USA si av. celalalat la fel recunoscut ca bun, cum au acceptat acest CONTRACT cacialma cu atatea vicii ??? A si am uitat se specifica in contract ca e CONTRACTUL DEFINITIV deci fara alte modificari sa zicem sa corecteze toate nereguluile

Sunt convinsa ca daca MJ a vazut acest Contract NU A SEMNAT NIMIC in forma asta, sau daca a semnat stia ca e de "forma" si nu are nici o valoare de fapt.

This agreement (this Agreement”) is entered between AEG Live, LLC dba Concerts West, a Delaware limited liability company. ("Promoter"), on the one hand, and The Michael Jackson Company LLC, a Delaware limited liability company, (Federal Employer Identification Number 20-5536902)
(“Artistco”) furnishing the: services of Michael Jackson (“Artist”) and the Artist, on the other hand,

Si ultima problema scrie aici ca Concerts West este o companie infiintata in Delaware precum si cea a lui MJ tot acolo.
Fals !!!
uitati ce am gasit de compania lui MJ, culmea fondata in Dublin !!!! :w00t:

The Michael Jackson Company, Inc. is a company founded by pop icon Michael Jackson on June 27, 2006

The Michael Jackson Company, Inc. Headquarters
New York City New York
United States of America

Place founded:
• Dublin


uitati care sunt avantajele unei firme inregistrate in Delaware

A Delaware Limited Liability Company is not required to file any taxes if members are non-residents and do not possess a green card.
• Both Shareholders and Directors of a Delaware offshore company may be from any nationality.
• A change of domicile with a Delaware LLC is permitted, so clients can switch to another jurisdiction if they wish.
• No auditing reports or tax filing is required with a Delaware LLC

deci astea ii avantajeaza pe cei care nu sunt rezidenti in Delaware si nu au green card, si sunt de alta nationalitate ........ nu e cazul lui MJ si nu cred ca nici ai celor de la Concerts West decat daca fiind asociati cu AEG au actionari straini cum sunt la AEG

aici e contractul tot dati click acolo la art. radaronline si vedeti

http://www.radaronline.com/.../exclusiv ... own-health

si aici cred pe la min. 8 si ceva e acea scrisoare ca il concediaza pe Thome Thome si semnatura nu seamana nici cu cea din contr. nici cu altele pe care le stim


www.youtube.com Video from : www.youtube.com

_________________
"Let us dream of tomorrow where we can truly love from the soul, and know love is the ultimate truth at the heart of all creation.."Why, why… tell’em that is human nature,I like livin’ this way,I like lovin’ this way"


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Michael Jackson Alive
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:35 
Offline
THIS IS IT
THIS IS IT
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 1097
Location: Bucuresti
Gender: Male
Iar acum pun din nou linkul cu Contractul MJ si AEG ca vad in postul unde l-am pus nu se afiseaza nimic nu stiu ce are ?, sper asta sa mearga.

se deschide pag. cu articolul din Radaronline si pe la mijl. articolului e alt link si cand dati click se deschide, dureaza insa ca se incarca greu pentru citire.

http://www.radaronline.com/category/tags/aeg


si uitati de ce zic de contracte eu am avut pe mana multe contracte printre care unul a lui Phil Collins cand a fost la noi in Buc. sa concerteze in 2005 la Romaero- Baneasa. Contractul era in engl. si l-am tradus in rom. va pun un pic sa vedeti cum e specificata data incheierii contractului inca din prima fraza nu voi pune numele societatii care era promotor, las puncte, puncte... ma intelegeti dar nu am voie.
Contr. e mai lung desigur dar asta e imp. data, in plus la sfr. e iar trecuta data si semnaturile.


Un Contract incheiat la data de 25 august 2005, intre Societatea ...... ...........SRL, avand sediul .................. nr. de inregistrare ...................... reprezentata de Dl. ............., denumita in continuare "PROMOTORUL"

si


Societatea PHILIP COLLINS LTD denumita in continuare "ARTISTUL", atestand faptul ca PROMOTORUL anagajeaza ARTISTUL si ARTISTUL accepta Angajamentul pentru a prezenta

PHIL COLLINS in conformitate cu urmatoarele conditii :


Artistul este de acord sa apara in spectacol astfel :

Duminca 30 octombrie 2005 Romaero Hangar (Baneasa), Bucuresti,
Romania


in plus daca vedeti aici societatea PHILIP COLLINS LTD este direct denumita ARTISTUL, nu cum e dincolo Societatea lui MJ e Artistco, iar El, MJ Artist
Din asta rezulta cum am spus eu ca Michael Jackson Company LLC, are un Manager, altul decat MJ si ala a semnat acolo, perfect dar de ce la Numele : Michael Jackson.

Semnezi cu alta semnatura decat a lui MJ asa cum se vede clar acolo, atunci sa apara exact cine e ala, adica numele lui : Director X...

_________________
"Let us dream of tomorrow where we can truly love from the soul, and know love is the ultimate truth at the heart of all creation.."Why, why… tell’em that is human nature,I like livin’ this way,I like lovin’ this way"


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Michael Jackson Alive
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:45 
Offline
THIS IS IT
THIS IS IT

Joined: 11.2009
Posts: 1369
Location: piatra neamt
Gender: Female
cristina,semnaturile lui mj.


Image

Image


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Michael Jackson Alive
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:45 
Offline
THRILLER
THRILLER

Joined: 11.2009
Posts: 110
Gender: None specified
Cata, da ce-mi place steluta din varful semnaturii lui...e clar ca e aceeasi steluta a baghetei magice a micii zane din Queen Donut...

_________________
"Let me breathe and I'll come back in on my own time...i'll button my shirt...jacket, or whatever this is...i'll snap my fingers, play with them a little bit and then...BAM!"


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Michael Jackson Alive
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:46 
Offline
THIS IS IT
THIS IS IT

Joined: 11.2009
Posts: 1369
Location: piatra neamt
Gender: Female
si mie dana.si ce-mi place ca e pe cartea mea. ;-)
cristina,pai ce sa mai zic!de aia am si pus declaratia oficiala a aluia.mi s-a parut o aberatie de la cap la coada :lol: :w00t: .de tot rasul.deci se intreaba unul pe altul,,la ora 1''?si amandoi raspund afirmativ. :o)


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Michael Jackson Alive
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:49 
Offline
THIS IS IT
THIS IS IT
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 1097
Location: Bucuresti
Gender: Male
catalina merci, sunt bune dar parca mai era una undeva nu stiu care sa semene cu cea din Contractul ala pe care l-am pus aici deci una asa ma desfasurata si pe inaltime si lungime, e undeva sigur pe niste poze cu el de la fane ceva asa....... imi amintesc tot voi ati pus acele poze parca.
Uitat-te la Contract la sfr.

Si nu ati zis cum e Contractul ala ??? ati vazut ce am scris, e zero barat acel contr. adica e NUL !!! ! Nici data nu exista, iar aia Promotorul culmea care se ocupa si ofera servicii lui MJ ptr. acele concerte nici nu apare la semnaturi .... asa ceva nu se poate deci vb. de un act oficial iar pentru Michael Jackson Company semneaza altcineva la numele Michael Jackson !!!! :w00t: - asta e fals in acte !!! nu ai voie sa semnezi la alt nume cum ca ar fi al tau si aia e semnatura care nici nu aduce cu a lui MJ DELOC !!!.

Cum nu am vazut acest Contract mai demult ? ca aparuse atunci dar nu l-am luat in seama !
si ca sa ajungi la 50 concerte cand in asta scrie clar 31 TREBUIE sa faci alt contract efectiv se schimba in primul rand platile catre MJ si alte clauze etc.... iar alt contr. NOU nu exista pe piata sa zic asa, nu a aparut nicaieri in media etc.... deci practic neexistand nu au existat nici concertele dar nu fiindca a "murit" ci fiindca nu e un alt contract !

Iar ce spun Firma aia de av. ma unge pe suflet ii reprez. pe AEG legat de MJ pentru UN FILM cand asta ??? pai inainte de 25 iunie ........ deci cum e cu filmul asta ca e facut dupa ??? NICI VORBA !!!. E ideea lui MJ de inainte de mult cum am spus noi toate si asta e adevarul.

Firma asta de av. e serioasa si inf. asta nu am gasit-o intr-un ziar ci la ei pe site-ul lor la activitatea lor pe 2009 va dati seama ??? Nu povesti din ziare care pot fi contestate.

_________________
"Let us dream of tomorrow where we can truly love from the soul, and know love is the ultimate truth at the heart of all creation.."Why, why… tell’em that is human nature,I like livin’ this way,I like lovin’ this way"


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Michael Jackson Alive
Unread postPosted: 12. Nov 2009, 03:51 
Offline
OFF THE WALL
OFF THE WALL

Joined: 11.2009
Posts: 49
Location: Alba iulia-Romania
Gender: Male
Foarte bine spus.Cristina. Stim ca ne-a arata si Bogdana pe celalt forum progamul acela de falsificat semnaturi :huh: App de semnaturi pun o imagine cu semnatura lui si acel an 1998 acum vedem ca sageata ii dreapta :-| :yikes:

Image


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 55 posts ] Go to page  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
© phpBB phpBB3 free Forum by UserBoard.org | All Rights Reserved.
» Contact & Abuse Support-Forum Gooof Webdesign free forum Dein Forumo Forum web tracker