MICHAEL JACKSON ALIVE L.O.V.E ROMANIA

It is currently 20. Sep 2020, 08:33

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ] Go to page  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
 Post subject: RECAPITULARE HOAX DEATH ROMANA
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 00:52 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
Bine ati venit la Michael Jackson Death Hoax Investigators. Se pare că aveţi deja îndoieli cu privire la "moartea" lui Michael Jackson, pentru ca altfel nu ati fi aici.

Avem o mulţime de oameni noi care vin pe acest site în ultima vreme şi mulţi sunt confuzi din cauza cantitatii de informaţii gasite aici. Pentru că noi intradevar putem înţelege acest lucru, am decis sa facem o pagină separată, astfel încât oameni noi sa se pot alătura forumului . Este efectiv imposibil sa vă oferim toate informaţiile pe o singură pagină, pentru asta am avea nevoie de mii de pagini ! Acesta este doar un fragment din toata aceasta poveste şi din investigaţile anului trecut. Iar acest lucru este doar partea care vă va arăta de ce ar trebui sa puneti sub semnul intrebarii moartea lui Michael.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi forumul şi blog-ul nostru.

Dedesupturile celui mai mare spectacol de pe pământ, oferit noua de către Michael Jackson, culese cu ajutorul membrilor acestui forum.

25.06.2009

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani.
CNN ne-a raportat că el este în comă şi că nu pot confirma că este mort, dar TMZ.com rapoase deja ca a murit la ora 2:20 PT. Acum, aici este primul lucru ciudat: conform rapoartelor, medicii de la UCLA l-au pronunţat mort la ora 2:26 PT, 6 minute dupa ce TMZ.com rapoartase moartea lui.
Image

Mass-media ne-a prezentat următoarele fotografii :

Image


Acum, ceea ce este în neregulă cu acest videoclip. Ambulanta se retrage de pe proprietate. Soferul ambulantei a trebuit sa isi corecteze de 2 ori directia . Soferii de ambulanta au o pregătire specială, astfel încât faptul că acesta are multe probleme pana cand in sfarsit reuste sa iese pe portile proprietii, este cat se poate de ciudat. În plus, nu era nevoie să părăsească proprietatea cu spatele , deoarece casa are un sens giratoriu in fata.
Image

Desigur, puteţi spune că acolo au fost autoturisme care au blocat ambulanta, dar soferul a avut cel puţin 30 de minute la dispozite, pana cand EMT a aparut cu pacientul, deci a fost suficient timp pentru ca autoturismele sa fie mutate de acolo sau sa intoarca ambulanta in pozitia corecta, adica cu fata spre iesire. Cu toate acestea, ei decid să părăsească proprietatea cu spatele, cu Michael Jackson pe moarte in spate, şi nici o sirena nu a fost auzita, dupa ce, in cele din urma , au pornit in drumul lor. Prin urmare pentru " Michael Jackson s-au GRABIT spre spital ".

Si gunoiul a fost scos afara , chiar dacă nu urma sa fie luat în acea zi.
Image

Nu uitati acest lucru, gunoiul va reveni in disutie.

_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
 Post subject: Re: CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PAMANT !!!
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 00:58 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
In loculul unui medic, Jermaine face declaraţii de presă despre "moartea" lui Michael, şi de asemenea ni sa spus că Jermaine este singurul din familie autorizat sa faca declaraţii.
Image
Imediat ne-a fost prezentata de catre ET online "ultima" imaginea a lui Michael Jackson:
Image

În conformitate cu EMT, ei au transportat un " batran bolnav, un om fragil ", pe care ei nu l-au recunoscut ca fiind Michael Jackson. Tot ei mai târziu, spun de asemenea că el era deja mort in casa, dar aceasta imagine ne arată în mod clar un Michael Jackson cu o vena pronuntata (pulsand) pe frunte.
EMT a efectuat CPR-ul cu o mână pe clavicula. Se pare că nu este efectuat foarte profesional, asta putin spus . Această fotografie a fost făcută de către National Photo Group . Amintiţi-vă acest nume, pentru că va mai apărea de o mulţime de ori cu poze pe tema carora vom disuta. Ei au fost singurii pe scena, iar acest baiat a fost singurul baiat norocos. În mod normal, Michael Jackson este urmarit de paparazzi oriunde merge, ei ii pandeau casa , dar în această zi au avut toti „ zi libera” . Acolo mai era o persoana cu un alt aparat de fotografiat, dar el a crezut ca este mai important să ii faca o fotografie celuilalt baiat ,adica celui care a facut celebra poza :
Image

Acum, oare de ce nu alearga dupa ambulanta pentru a face el insusi o astfel de fotografie valoroasa? De ce ii face poza norocosului fotograf ? Asta chiar nu are nici o logica.

Imaginea din ambulanta este în mod clar un fals, Brian Oxman (avocatul lui Joe Jackson), chiar a confirmat acest lucru :
ImageFotograful de la National Photo Group , Ben Evenstad , il cunoste personal pe Michael Jackson.
Image

Aici este un interviu cu Ben, unde gafeaza in jurul min 4:10. "...Si celalalte persoane care au fost acolo în acea zi .... şi cealalta ( zi ) uhhhhh ...." Care altă zi?
ImageNu în ultimul rând, National Enquirer a raportat în ianuarie 2009 ca Michael Jackson ar mai avea doar 6 luni de trăit:
Image


Şi 6 luni mai târziu, el este „mort”. Ce coincidenta! Imaginea care circula pe atunci pe internet, ia facut pe oamenii sa creda că el era cu adevărat grav bolnav :
Image

Oferita de .... exact: National Photo Group.

_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
 Post subject: Re: CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PAMANT !!!
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 01:02 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
Următorea tema este zborul spre morga , care ne-a fost prezentat de catre mass-media :

ImageÎn jurul min 01:30 puteţi vedea în mod clar corpul în mişcare. În cazul în care se misca fara ajutor sau cu ajutorul altcuiva nu este important. Este în mişcare şi asta ne este de ajuns. Dacă cineva la mutat, acea persoană trebuie să fi fost destul de puternica ca să-l ridice în acest fel, pentru că acea persoana nu se afla lângă corp. Asta ar înseamna că el a trebuit să-l ridice in timp ce statea la capul lui. Chiar dacă Michael Jackson nu a fost cel mai greu om din lume, este destul de greu pentru a fi ridicat, si pe langa asta: de ce l-ar ridica ?
Image
Un alt lucru ciudat aici este faptul că pozitia corpului nu este corecta. În acest tip de elicopter, targa ar trebui să fie poziţionat mai în faţă (catre cabina pilotului) si nu la vedere atunci când se deschid usile. Acolo unde este corpul acum , se afla scaunele pentru echipaj.
ImageUn alt lucru discutabil este cearceaful alb care acoperă corpul , din moment ce medicul legist din Los Angeles are cearceafuri albastre.
Image

Până în prezent acestea sunt evenimentele ciudate de pe 25 iunie. Ar trebui să fie suficiente pentru a trage un mare semnal de alarma.


Pe 26 iunie aflam că Demerololul a cauzat moartea lui Michael , dar mai târziu sa schimbat cu Propofol. Mai trebuia să fie efectuata autopsiea, dar se pare că ei ştiau deja cauza decesului.

Un alt lucru care ne-a fost prezentat de mass-media este telefonul 911, dar am primit 4 versiuni diferite:
ImageÎn conformitate cu ceea ce am auzit în mass-media şi ceea ce ne-a fost prezentat în filmul cu ambulanta, Michael Jackson a fost acasă in Carolwood Drive atunci când a fost dat telefonul la 911 . L-am auzit de doctor în fundal, astfel încât asta înseamna ca cel care a sunat trebuia să fi fost acolo, la acea adresa. Totuşi, ecranul ambulantei ne spune altceva:
Image

Telefonul nu a fost dat de la 100 Nord Carolwood Drive, ci a fost dat din 9641 Sunset Boulevard, .... Beverly Hills Hotel:
Image


Cu totii am spus că la 9641 Sunset Blvd era un Turn pentru telefoane celular, lucru care ar explica de ce ecranul de la 911 arata această adresă.

În conformitate cu acest site nu există nici un Turn pentru telefon celular la 9641 Sunset Blvd.. http://www.cellreception.com/towers/tow ... ate_abr=ca

Da-ti marire pe Beverly Hills Hotel (aşa cum ne este recomand de către site) şi vezi că nu există nici un turn de telefon celular. Nu este nici un marcaj pe acolo.

Numărul de celular 909 273 4846. Telefoanele mobile pot fi urmărite - în special în situaţii de urgenţă. Acest apel a fost făcută de către un număr Verizon (Verizon este o firma de telecomunicatii) in mod evident ne indica Verizon Wireless pe ecran . Atunci când o persoană apeleaza 911 de la un telefon mobil apelul este plasat la centrul de telefonie PSAP ( Punct de raspuns pentru siguranţă publica )

" Locatia telefonului va fi urmărita( localizata) prin triangulaţie – Luand 2 sau mai multe citiri este posibil să calculeze de unde vine semnalul antrenand triunghiul care se potriveşte cu putere a semnalului.

Al treilea punct este locaţia telefonului . (Ceea ce înseamnă că daca acolo nu a fost identificat nici un turn, a fost identificata cel mai probabil locaţia telefonului mobil. Prin determinarea semnalului forte acesta emite în direcţii multiple ) Cu toate acestea, atunci când persoana a făcut un apel de urgenţă, această transmisie GPS va fi întotdeauna emisa .
Acesta este conceput pentru că forţele de poliţie sa se asigure ca pot urmări întotdeauna o locaţie de telefon mobil, în scopul de a da primul ajutor persoanele care au nevoie ”
http://ezinearticles.com/?How-to-Trace- ... &id=665747

Deci, dacă cel care a sunat a fost acolo, medicul a fost acolo si Michael Jackson a fost la Beverly Hills Hotel, atunci cine a fost ridicat de la Carolwood Drive ???

_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
 Post subject: Re: CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PAMANT !!!
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 01:04 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
Sa incepem cu doctorul Conrad Murray. Pentru următoarele două luni această imagine a fost singura pe care am vazut-o cu doctorul, înainte de a fi bombardati cu poze şi înregistrări video cu el.
Image
Ni se spune ca medicul ia efectuat CPR-ul lui Michael iar din „scurgerea” telefonului 911 ştim ca el a efectuat acest lucru in pat. Se presupune ca acest om este medic cardiolog, dar el face CPR-ul, pe o suprafaţă moale, în timp ce toată lumea ştie ca acest lucru nu va ajuta cu nimic. CPR-ul trebuie să fie efectuat pe o suprafaţă tare şi dreapta pentru a putea fi eficient.

TMZ.com a postat o scrisoare ciudat de la Dr. Murray catre pacienţii lui:
Image

De asemenea, TMZ a publicat o imagine a cabinetului închis a doctorului Murray. Interesant este ca sala de aşteptare pe care o vedem nu seamănă cu sala de aşteptare pe care o vedem în spatele lui Murray in imaginea postata mai sus. Nu seamana chiar deloc.
Image

_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
 Post subject: Re: CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PAMANT !!!
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 01:07 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
Pe 01.07 ne este furnizat (din nou de TMZ), ultimul testament a lui Michael . Prima pagină:
Image


Cateva lucruri sunt pe dinafara deja. Mai întâi de toate numele de "Joseph ". Deşi cei mai mulţi oameni cred că Joseph este cel de-al doilea numele a lui Michael , rechizitoriul din cazul pentru molestare de copii din 2003 prevede altceva
Image


Ascultati verdictul de pe 13-06-2005:

ImageApoi, avem două exemlare ale paşapoartele sale , unde este trecut cu numele Michael Joe Jackson:
Image

Documente juridice arata în mod clar numele Michael Joe Jackson şi un judecător pronunta verdictul pentru Michael Joe Jackson. Conform acestor dovezi presupunem ca numele său adevărat si juridic este Michael Joe Jackson. Deci, de ce sa spunem Joseph ?

Un alt lucru este numele copiilor . Deşi certificatele de naştere ale familiei Jackson sunt complet sigilate, TMZ ( din nou) a obţinut certificatele de naştere ale copiilor lui Michael.

Prince

Image

Conform certificatului de naştere, numele lui Prince este Prince Michael Joseph Jackson JR, Dar totusi se spune ca numele lui este Prince Michael Jackson, JR.

Paris

Image

Conform certificatulului de naştere, numele lui Paris este Paris -Michael Katherine Jackson, dar totusi se spune ca numele ei este Paris Michael Katherine Jackson, fără ( -.)

Blanket

Image

Conform certificatului de naştere, numele lui Blanket este Prince Michael Jackson II, dar totusi se spune ca numele lui este Prince Michael Joseph Jackson, II.

Deci, ce este gresit aici? Michael Jackson a uitat cum se numesc copiii lui şi cei doi executori la fel au uitat să verifice acest lucru ? Sunt certificatele de nastere reala ? Numele tatălui este trecut ca fiind Michael Joseph Jackson, si noi tocmai am aflat ca numele său legal este Michael Joe Jackson.
De asemenea, al doilea numele a lui Debbie Rowe este scris diferit la Paris şi Prince in certificatele de naştere.
Image

Testamentul a fost semnat la data de 7 .7. 2002, exact cu 7 ani înainte de memorial. Numărul 7 va fi intalnit de multe ori în această poveste. Potrivit lui Randy Jackson, semnatura de pe testament nu este a lui Michael. Concluzia trebuie să fie ca testamentu este fals.

Totusi, acum puteti crede că Michael va avea probleme grave în cazul în care el si-a falsificat moartea , deoarece aceste documente sunt false. Dar un fals la un fals nu este o fraudă.
De asemena trebuie să ştiti, că asigurare de viata a lui Michael nu a fost plătita, acesta a fost incasata (numerar) . O asigurare de viaţă se poate incasa cat timp eşti în viaţă. Şi nu în ultimul rând: partidele guvernamentale trebuie să fie conştiente de acest lucru, deoarece acestea trebuie să ştie numele său juridică şi de asemenea ei trebuie să ştie că
documentele eliberate sunt false. Dar dacă FBI-ului este de partea lui, se pot face multe.

_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
 Post subject: Re: CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PAMANT !!!
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 01:11 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
Memorialul a avut loc la 7 iulie 2009. Şapte ani după ce a fost semnat testamentul.

Primul lucru ciudat a fost la circul :
Image

TMZ rapoarteaza:

"La memorial lui Michael Jackson nu ar putea merge orice nebun - Ringling Bros şi Barnum şi Bailey au continuat traditia LA în această dimineaţă prin parada elefanţi lor prin centrul orasului ... la Staples Center. "

" Phineas Taylor Barnum (5 iulie 1810 – 7 April 1891) a fost un showman american, om de afaceri, şi de estradă, renumit pentru promovarea de farse celebre şi pentru înfiinţarea circului, care mai tarziu a devenit Ringling Bros & Barnum & Bailey Circus ".
Sursa: Wikipedia.org

Michael este un mare fan al lui Barnum. A fost o coincidenţă faptul că circul Barnum a fost acolo? Poate, dar sunt prea multe coincidenţe în această poveste pentru ca aceasta să fie o coincidenţă. Despre coincidenţele in numerologia vorbim mai putin mai tarziu.

Programul de la memorial :
Image


"O celebrare a VIETII lui Michael Jackson"

Aşa că haideţi să înceapă de circul! În primul rând a trebuit să aşteptăm mult timp pana cand aceasta a inceput . Cand a fost adus în sicriu, corul a început să cânte:

Image
“Curând şi foarte curând, il vom vedea pe rege"

Undeva la jumătatea memorialului Jennifer Hudson canta melodia " Vei fi acolo ".

Image
Partea finala din cântec (unde se recita) este facuta de însuşi Michael, însa un mic fragment a fost modificat. În versurile originale şi in oricare înregistrare disponibila, versurile sunt: " În chinul şi durerea mea ". Totuşi, în această versiune de la memorial versurile sunt " În chinul şi dureriLE mele". Familia putea folosii o înregistrare despre care noi fanii sa nu ştim, dar acest lucru nu ar avea nici o logica în cazul în care înregistrarea este de proasta calitate.

Jermaine canta "Smile", dar "se incurca" in stil mare:
Image

www.youtube.com Video from : www.youtube.comÎn loc de "Lumineaza-ti fata cu bucurie -Ascunde orice urmă de tristeţe" canta " Lumineaza-ti fata cu tristeţe - Ascunde orice urmă de bucurie". Si acest lucru il face fără să clipească.


Kenny Ortega de asemenea gafeaza de toata frumusetea:
Image"Am fost aici, am fost chiar aici, un pic mai puţin de o săptămână în urmă şi Michael a fost aici cu noi."

Michael era "mort " ..... un pic mai puţin de o săptămână în urmă ...

A fost o lipsă totală de emotii din partea familie iar copii chiar priveau plictisiti in timp ce mestecau guma. Chiar dacă s-au straduit , nu am văzut nici o lacrimă, nici chiar din partea lui Paris. Şi de ce ochelari de soare fumurii ? Pentru a ascunde lacrimile, sau pentru a ascunde lipsa lacrimilor ?

La sfârşit ne-au arătat pe ecran această imagine:
Image

Aceasta este o imagine din Liberien Girl. Pentru cei care nu ştiu videoclipul: acesta a fost facut în timp ce oamenii il aşteptau si il cautau pe Michael. La final apare, dar arata faptul că el a fost tot timpul regizorul din spatele scenei.

Image


_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
 Post subject: Re: CEL MAI MARE SPECTACOL DE PE PAMANT !!!
Unread postPosted: 4. Jun 2010, 01:14 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 11.2009
Posts: 2941
Location: Aschaffenburg-Germania(Alba-Iulia Romania)
Gender: Female
Pe 7 iulie TMZ vine cu următorul articol:
Image

Subliniind prezenta cifrei 7 în viaţa lui Michael. Asa cum v-am spus înainte, cifra 7 va mai aparea de câteva ori.

De asemenea, pe 7 iulie „se scurge” certificatul de deces :

Image
http://www.aolcdn.com/tmz_documents/070 ... sed_wm.pdf

Persoana decedata din acest document este : Michael Joseph Jackson. Din moment ce am aflat deja că numele său juridic (legal) este Michael Joe Jackson (asta înseamnd ca acest nume trebuie să fie menţionat de asemenea pe certificatul de deces, pe lângă pseudonime) atunci ştim clar ca acest lucru este din nou un fals de fals.

Pe 16 iulie „se scurge” un cântec nelansat numit " Un loc fara nume". Nici pana in ziua de astăzi, nu există un nume pe cripta din Grand Mausoleum unde se presupune ca Michael ar fi îngropat.

ImagePe 18.08 ajungem sa il vedem pe Dr. Murray pentru prima dată. Dragul de doctoras a făcut un video pentru pacientii puţinii sai şi la publicat pe YouTube.

Image


In loc să trimită o scrisoare pacienţilor săi, acest medic decide să angajeze un cameraman care sa il filmeze în HD astfel încât el sa poate să isi informeze pacientii pe YouTube. Puteti spune ce vreti, dar acest lucru este pur şi simplu foarte ciudat.

Pe 25 august avem primul raport de genul "Ar putea fi încă în viaţă"?. Un film prezentat de o televiziune german ne arată ( pe cineva care arata ca) Michael Jackson „sarind ” afara din dubita medicului legist .

Image
http://www.tmz.com/2009/08/25/michael-j ... ive-video/


Un fals? Probabil, dar atunci si de atunci o multime de oameni au cautat pe internet, in cele din urma ajungand sa investigheze acest lucru şi cei mai multi dintre ei sunt încă aici. Misiune indeplinita.

_________________
ImageImage Image
In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair, we must still dare to dream.
And in a world filled with distrust,we must still dare to beLIEve


Top
 Profile Visit website E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ] Go to page  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
© phpBB phpBB3 free Forum by UserBoard.org | All Rights Reserved.
» Contact & Abuse Support-Forum Gooof Webdesign free forum Dein Forumo Forum web tracker